De Machinesco. van Shanghai GTO, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai GTO Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit horizontale meertrappige centrifugaalpomp voor verkoop
Van goede kwaliteit horizontale meertrappige centrifugaalpomp voor verkoop
Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 6 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze zorg goed altijd opgelost.

—— Mr.Taraghi

De producten zijn met goede kwaliteit. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld. De latere ook zeer goede verkoop.

—— Tomas

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Shanghai GTO Machinery Co., Ltd. Shanghai GTO Machinery Co., Ltd. Shanghai GTO Machinery Co., Ltd. Shanghai GTO Machinery Co., Ltd. Shanghai GTO Machinery Co., Ltd.

 • lopende band

  De tijden ontwikkelen zich onophoudelijk, en wij houden omhoog met de wereld, is de snelle gemeentelijke ontwikkeling een miniatuur van het een hoge vlucht nemen van China. More and more nieuwe uitdagingen van kwaliteitsnormen komen, wij te voorschijn, zal elke GTO-persoon voor de vereisten op producten worden gekwalificeerd van overal in de wereld. GTO-de Groep zal blij zijn om de verplichtingen te dragen om de gemeentelijke ontwikkeling te bevorderen, en superieure producten overal te introduceren aan mensen.

  De sterke die de industrieketen steunt de onderneming constant en stabiel in de tellersconcurrentie wordt geleid;

  De geavanceerde productielijn, waarborgt superieure productkwaliteit;

  De productietechnologieën komen op internationale overeenkomst samen, synchroniseren met de wereld;

  Investeer enord om meer dan 300 eenheden hoogwaardig verwerkingsmateriaal en nauwkeurige inspectieinstrumenten te introduceren, om het top-level CAD ontwerp & ontwikkeling in de wereld te bereiken.

  Van ontwerp, materialensourcing, productie, inspectie, aan het schilderen, verpakking en levering, is elke procedure strikt overeenkomstig Kwaliteitsbeheersysteem.

 • OEM / ODM

  Rijke Ervaring in OEM

   

  Wij zijn bij machte om orden die tegen klantensteekproeven goed te keuren ontwerp, specificaties specificeren

   

  en verpakkingsvereisten.


  Diverse soorten Verpakkingsdoos zijn voor uw kiezen.

   

  OEM Verpakkingsdoos met uw embleem in niet een probleem.

 • R & D

  Onderzoek en Ontwikkeling (R&D) ook in Europa als onderzoek wordt de het gekend en de technische (ortechnological) ontwikkeling (OTO), zijn een algemene voorwaarde voor activiteiten met betrekking tot collectieve of regeringsinnovatie die.

   

   

  De activiteiten die als R&D geclassificeerd zijn verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar er zijn twee primaire modellen, met een R&D-afdeling die of door ingenieurs worden en met direct het ontwikkelen van nieuwe die producten wordt belast bemand die, of met industriële die wetenschappers wordt bemand en met toegepast onderzoek op wetenschappelijke of technologische gebieden wordt belast die toekomstige productontwikkeling kunnen vergemakkelijken.

   

  In beide gevallen, verschilt R&D van de overgrote meerderheid van collectieve activiteiten in zoverre dat het niet vaak bedoeld is om directe winst op te brengen, en draagt over het algemeen groter risico en een onzeker rendement van investering.

   

   

  Wij hebben professioneel onderzoek & ontwikkelingsteam voor u.

Contactgegevens
Shanghai GTO Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jane Zhang

Tel.: 86-181-1640-8965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)