Ongeveer ons

Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
1 2 3 4 5
Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd
 • Gempump is de pomp door de fabriek goedgekeurd door ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001. Wij hebben ook het certificaat van Ce. Onze fabriek is meer dan 50.000 vierkante meters

 • Gempump is de pompfabriek heeft zijn eigen pompselectie & verstrekken het het het te verzekeren ontwerp, onderzoek en ontwikkelingsteam u in selectie & ontwerp pompt

 • De oplossingenco. van de Shijiazhuang is uiteindelijk technologie, Ltd één meer dan 10 van de ervaren die pompjaar fabrikant (bij 2010 wordt gevestigd)

 • Wij hebben 10 pomp gietende ingenieurs, 7 pomp mechanische engineerand 120 werknemers. Zij hebben rijke ervaring in centrifugaalwaterpompen.

Krijgen industriële centrifugaalpompen & Magnetische Centrifugaalpomp Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Noord-Amerika
 • Oost-Azië
 • Zuidoost-Azië
 • Afrika
Type Business
 • Fabrikant
 • Exporteur
 • Handelsmaatschappij
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : Gempump
 • Aantal werknemers : 100~200
 • Jaarlijkse omzet : 100000-1000000
 • Opgericht Jaar : 2010
 • Export pct : 70% - 80%

De oplossingenco. van de Shijiazhuang is uiteindelijk technologie, Ltd één meer dan 10 van de ervaren die pompjaar fabrikant (bij 2010 wordt gevestigd) in mijnbouw en mineraal, elektrische centrale, het uitbaggeren en baggermachine, hydraulisch, irrigatie, pulpoverdracht, chemisch product, bouw, zeewater en olie & gasoverdracht enz. Gempump is de pompfabriek heeft zijn eigen pompselectie & verstrekken het het het te verzekeren ontwerp, onderzoek en ontwikkelingsteam efficiënt u, energie - de pomp van de besparingsdunne modder, zandpomp, waterpomp, diesel waterpomp, chemische pomp, zonnepomp en irrigatiepomp in selectie & ontwerp, gebruiks en onderhoudsprogramma.

 

China Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Gempump is de pomp door de fabriek goedgekeurd door ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001. Wij hebben ook het certificaat van Ce. Onze fabriek is meer dan 50.000 vierkante meters met de professionele ingenieur meer dan 20. Het Maximum het gieten delengewicht wij één keer konden doen is 7 ton. En wij hebben capaciteit om 600 ton per maand en met afmeting 6mx5.5mx2.5m te veroorzaken van de thermische behandelingsoven. De Maximum delen konden wij machinaal bewerken zijn 6,4 meters en wij hebben capaciteit om de pomp meer dan 1800mm te assembleren en onze kranencapaciteit is 30 ton. Het sterke, ervaren technische personeel is de krachtige waarborg voor kwaliteitsproducten van dunne modderpompen, rioleringspomp, waterpomp, chemische pompen, brandpompen, irrigatiepompen.

 

China Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Opstelling vijf van het Gempump technische team R&D-teams: hydraulische techniek, structuur van de waterpomp, nieuwe materialenonderzoek en ontwikkeling, afgietsel, die enz. de vormen. Behalve algemeen gebruikte CAD en andere ontwerpsoftware, gebruiken de technische teams industriële het ontwerp van CAPP en hydraulische het ontwerpsoftware ook met computer van CFD. Zij combineren jaren van ervaring in de praktische toepassing van de producten, herhaald gebruik van watermilieubescherming GIS, MIS software en aangetoonde het systeem de software van de simulatieanalyse, berekeningen, het theoretische berekeningenproduct van dunne modderpompen, rioleringspomp, waterpomp, chemische pompen, brandpompen, irrigatiepompen is nauwkeurig en verenigbaar met de daadwerkelijke prestaties. Het die gebruikers toestaan om aan de behoeften te voldoen terwijl beduidend het drukken van de investeringskosten, verbetert sterk de kernconcurrentievermogen van Gempump. De Gempumpproducten omvatten dunne modderpomp, rioleringspomp, waterpomp, zuurvaste of chemische pomp, irrigatiepompen, brandpompen, zonnepomp en andere die producten naar meer dan 90 landen over de hele wereld wordt uitgevoerd.

 

China Shijiazhuang ultimate technology solutions co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

 

De toepassing behandelt vele gebieden, zoals mijnbouw en minerale verwerking, baggermachine, afvalvervoer, mijnbouw, staal, ontzwavelingspomp, het water van het boilervoer, bouw, irrigatie, de faciliteiten van de watermilieubescherming, behandeling van afvalwater, drainage en watervoorziening. In de era van snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, Gempump-neemt het team de ondernemersgeest „voortreffelijkheid en constante productkwaliteit, wereldwijd gekend en op krediet-Gebaseerd merk“, leidt het bedrijfsdoel de „verwezenlijkingen van merk tot onderneming en de industriepionier“, om u uit te helpen en kwaliteit & goedkope innovatieve producten te verstrekken!

 

Contactgegevens