Nieuws

May 31, 2021

FAQ

Veelgestelde vragen

 

1. Wat zijn uw prijzen?

 

Het verschillende model heeft verschillende prijs .we zal kiezen het model vanaf de parameters u verstrekt. en citeren wij en maken dan contract .so eerste pls de parameters voorbereiden.

 

2. Hebt u een minimumordehoeveelheid?

Nr, hebben wij niet de minimumordehoeveelheid. slechts hebt u soms beer de vracht aan uw haven nodig, zodat pls controleer eerst de vrachtlast met uw forwarder.

 

3. Kunt u OEM of ODM?

Ja, hebben wij sterk ontwikkelend team. De producten kunnen volgens uw request.you worden gemaakt kunnen me de tekening verzenden en wij kunnen doen het vanaf.

 

4. Kunt u de relevante documentatie leveren?

Ja, kunnen wij de meeste documentatie met inbegrip van Certificaten van Analyse/Conformiteit verstrekken; Verzekering; Oorsprong, en andere de uitvoerdocumenten waar required.also de overzichtstekening en tekening in dwarsdoorsnede.

 

5. Wat is de gemiddelde levertijd?

Voor steekproeven, is de levertijd ongeveer 7 dagen. Voor massaproduktie, is de levertijd 20-30 dagen na het ontvangen van de stortingsbetaling. De levertijden worden efficiënt wanneer (1) wij uw storting hebben ontvangen, en (2) wij hebben uw definitieve goedkeuring van uw producten. Als onze levertijden niet met uw uiterste termijn werken, gelieve te gaan over uw vereisten met uw verkoop. In alle gevallen die wij zal proberen om uw behoeften aan te passen. In de meeste gevallen kunnen wij so.we doen hebben heel wat vervangstukken op voorraad, zodat is de levertijd soms niet moeilijk.

 

6. Welke soorten goed betalingswijzen keurt u?

U kunt de betaling aan onze bankrekening, Western Union of Paypal verrichten:
50% deponeer vooraf, 50%-saldo tegen het exemplaar van B/L. die wij de TT betalingstermijnen .also L/C o.k. is hebben verkozen.

 

7. Wat is de productgarantie?

voor sommige delen, geven wij garantie in één jaar, maar voor nat gemaakte delen, gewoonlijk zal het 3-6months .this afhangt van de verschillende arbeidsvoorwaarde zijn

 

8. Waarborgt beveiligt u brandkast en levering van producten?

Ja, gebruiken wij altijd hoogte - de kwaliteitsuitvoer packaging.we heeft dit bijna 16 jaar uitgevoerd, zodat me maak niet over het pakket ongerust.

 

9. Hoe ongeveer de verschepende prijzen?

De het verschepen kosten hangen van de manier af u verkiest om de goederen te krijgen. Druk is normaal de snelste maar ook duurste manier uit. Door seafreight is de beste oplossing voor grote bedragen. Precies vrachttarieven kunnen wij u slechts geven als wij de details van bedrag, gewicht en manier kennen. Tevreden om ons voor verdere informatie te contacteren.

WIL MET DE V.S. WERKEN?

laatste bedrijfsnieuws over FAQ  0

Contactgegevens