Nieuws

May 31, 2021

Hoe te om de Slijtage van Dunne modderpomp te verminderen

Hoe te om de slijtage van dunne modderpomp te verminderen?

 

De dunne modderpompen zijn geschikt om dunne modder met zand en vaste deeltjes te vervoeren, en in mijnen meestal gebruikt.

 

De slijtage en de scheur van de dunne modderpomp verminderen, is het noodzakelijk om het dagelijkse onderhoudswerk, zoals te doen:

 

(1) houd het materiaal van olie en lekkage schoon, droog, vrij.

 

(2) controleer of het lopende geluid van de pomp normaal is, of er trilling of lekkage, enz., zijn en de problemen op tijd behandelt.

 

(3) controleer of het olieniveau in de steun elke dag aangewezen is. Het correcte olieniveau is dichtbij de lijn van het olieniveau en zou geen ±2mm moeten overschrijden.

 

(4) het is strikt verboden om in de staat te werken waar de dunne modder in de pool, omdat de dunne modderpomp die in de geëvacueerde staat werken niet alleen streng zal trillen, maar ook het leven van de pomp beïnvloeden wordt geëvacueerd.

 

(5) de metaalvoorwerpen en de grote vaste deeltjes die de toelaatbare passage van de pomp overschrijden zijn strikt belemmerd van het ingaan van de pomp. Bovendien is het strikt verboden om rubber, katoenen garen, plastiek en andere flexibele materialen in de pomp in te gaan, zodat de stroomdelen niet zo te beschadigen en de drijvende kracht en het stroomkanaal te blokkeren, die de pomp veroorzaken er niet in slagen normaal te werken.

 

(6) controleer altijd of de druk en de stroom van het water van de schachtverbinding en koelwater aangewezen zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Slijtage van Dunne modderpomp te verminderen  0

 

Contactgegevens